SMA Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5

A legjobb kategória kisméretű napelemes rendszerek számára

Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5

Új kategória kisméretű PV-berendezések számára

A Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 a tökéletes inverter kisebb napenergia-hasznosító berendezésekkel rendelkező ügyfelek számára. 80 – 600 V közötti széles bemeneti feszültségtartománya révén sokoldalúan alkalmazható, modulválasztás terén rugalmas, csekély súlyának köszönhetően könnyen telepíthető. Az integrált webfelületen keresztül történő kényelmes üzembe helyezést követően a Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 alkalmas helyi felügyeletre a készülék saját vezeték nélküli hálózatán keresztül, vagy online felügyeletre is az SMA Energy segítségével. Az integrált SMA Smart Connected szerviz teljeskörű kényelmet nyújt a berendezés üzemeltetője és a szerelők számára. Az SMA általi automatikus inverterfelügyelet elemzi a működést, jelzi a rendellenességeket és minimálisra csökkenti a leállásokat.

Jó tudni

Most 2 kW teljesítménnyel, SMA Smart Connected rendszerrel együtt

Az új telepítési koncepciónak köszönhetően egyszerűen kezelhető

A Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 innovatív felépítése nemcsak egyszerű telepítést, de gyors DC- és AC-csatlakoztatást is lehetővé tesz. Például mindössze 9 kg-os súlya miatt két csavarral is felfüggeszthető, külön fali tartó nélkül. Ugyanilyen könnyű az üzembe helyezés is, mivel az integrált felhasználói interfész (Web UI) csak néhány mozdulat az új beállítások megadása. A fedelet sem szükséges felnyitni hozzá! SMA Smart Connected funkcióval

  • Gyors üzembe helyezés az intuitív Web UI kezelőfelülettel

  • Könnyű telepítés a kicsi, 9 kg-os súlynak és az intelligens csatlakoztatási koncepciónak köszönhetően

  • Széles bemeneti feszültségtartomány: 80 V és 600 V között

  • Rugalmasság a modulok megválasztásánál

Informatív az innovatív kommunikációs koncepciónak köszönhetően

A Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 a kommunikáció terén is meggyőzően teljesít, mivel a lényegre koncentrál: az intuitív módon működtethető felhasználói interfész (Web UI) segítségével a rendszer adatai tetszőleges okostelefonon, táblagépen, laptopon, ill. klasszikus asztali PC-n is felügyelhetők. Ennek során a felhasználó helyi és online felügyeletet is választhat, a Sunny Places és a Sunny Portal segítségével.

  • Új kommunikációs koncepció a Web UI-val

  • A rendszeradatok bármilyen okostelefonról, ill. táblagépről felügyelhetők

  • Helyi és online felügyelet is választható, a Sunny Places és a Sunny Portal segítségével

  • Gyárilag integrált Ethernet és WLAN interfész

  • Professzionális felügyelet a Webconnect-tel a Sunny Portal Professional Package-ben

Videó: Installation and Commissioning

Példaszámítás a Sunny Design használatával

Mindegy, hogy kicsi, 1-2 kW teljesítményű napelemes rendszerről vagy 6 kW-os rendszerről van szó, az új Sunny Boy mindig pontosan a megfelelő megoldást kínálja. Az egyéni értékek megadásával a Sunny Design minden rendszerméret számítására alkalmazható.

Példaszámítás letöltése PDF formátumban

SMA Smart Connected

Garantált befektetési biztonság

Az SMA Smart Connected megoldással az SMA a gyártók közül elsőként kínálja az inverter ingyenes, automatikus felügyeletét – ez a telepítő számára gyors, pontos szervizt tesz lehetővé az ügyfélnél. Az inverter meghibásodása esetén a lehető leggyorsabban biztosítjuk a diagnosztikát – a hiba így gyorsan megszüntethető, ami értékes munkaidőt, valamint analitikai költségeket takarít meg. Ha az inverter cserére szorul, az SMA a lehető legrövidebb időn belül díjmentesen cserekészüléket küld.

SMA Smart Connected

Hogyan működik?

SMA Smart Connected aktiválás

SMA Smart Connected aktiválás

A berendezés Sunny Portal-on történő regisztrálása során aktiválja az SMA Smart Connected-et, ezzel elindítva az SMA általi automatikus inverter-felügyeletet.

Automatikus inverterfelügyelet

Automatikus inverterfelügyelet

Az SMA automatikusan, napi huszonnégy órában ellenőrzi az invertert, és figyeli, nem történik-e rendellenesség üzem közben. Ön és ügyfelei egyaránt profitálhatnak az SMA hosszú időre visszanyúló tapasztalataiból.

Proaktív kommunikáció

Proaktív kommunikáció

A hiba diagnosztizálását és elemzését követően az SMA e-mailben haladéktalanul tájékoztatja a szerelőt és az üzemeltetőt. Így mindenki megfelelően felkészülhet a hibaelhárításra. Ez gondoskodik a minimális állásidőkről és csökkenti a ráfordítást és költségeket. A rendszeres teljesítménybeszámolókból a szerelő további értékes következtetések vonhat le a rendszer egészére vonatkozóan.

Csereszolgáltatás

Csereszolgáltatás

Amennyiben cserekészülékre van szükség, az SMA a hiba diagnosztizálását követő 1 – 3 napon belül automatikusan új invertert küld. Telepítőként Ön aktívan együttműködhet a berendezésüzemeltetővel, és a lehető leggyorsabban kicserélheti az invertert.

Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5

Letöltések

Használati utasítás

Használati utasítás

A használati utasítás mostantól elektronikus formában is elérhető.

Használati utasítás

Rendszertervezés a Sunny Design-nal

A Sunny Design-nal néhány kattintással testreszabott napelemes rendszerek hozhatók létre, melyek a tárolókat és az elektromobilitást is magukba foglalják.

Rendszer tervezése most

Szakipari vállalkozóknak és napelemes rendszerek tervezőinek

Keresse meg a megfelelő SMA kereskedelmi partnert most!

Kereskedelmi partner keresése most

Videó: Installation and Commissioning