SMA Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5

A legjobb kategória kisméretű napelemes rendszerek számára

Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5

A legjobb kategória kisméretű napelemes rendszerek számára

A napenergia könnyen megtérül: a teljesen új fejlesztésű Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 tökéletes inverter azon ügyfelek számára, akik szeretnék kihasználni kisméretű napelemes rendszerük nagy potenciálját. Többek között lehetővé teszi ugyanis az önfogyasztás részarányának növelését, sokoldalúan használható, és játszi könnyedséggel integrálható az otthoni hálózatba. Emellett újszerű felépítésének és kommunikációs koncepciójának köszönhetően sokoldalú előnyöket kínál a telepítés és üzembe helyezés terén is. Az SMA Energy Meter-rel folytatott közvetlen kommunikáció miatt már nemcsak a Németországban előírt 70 százalékos leszabályozásra van mód, hanem 0 százalékos leszabályozásra is.

Jó tudni

Most 2 kW teljesítménnyel, SMA Smart Connected rendszerrel együtt

Az új telepítési koncepciónak köszönhetően egyszerűen kezelhető

A Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 innovatív felépítése nemcsak egyszerű telepítést, de gyors DC- és AC-csatlakoztatást is lehetővé tesz. Például mindössze 9 kg-os súlya miatt két csavarral is felfüggeszthető, külön fali tartó nélkül. Ugyanilyen könnyű az üzembe helyezés is, mivel az integrált felhasználói interfész (Web UI) csak néhány mozdulat az új beállítások megadása. A fedelet sem szükséges felnyitni hozzá! SMA Smart Connected funkcióval

  • Gyors üzembe helyezés az intuitív Web UI kezelőfelülettel

  • Könnyű telepítés a kicsi, 9 kg-os súlynak és az intelligens csatlakoztatási koncepciónak köszönhetően

  • Széles bemeneti feszültségtartomány: 80 V és 600 V között

  • Rugalmasság a modulok megválasztásánál

Informatív az innovatív kommunikációs koncepciónak köszönhetően

A Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 a kommunikáció terén is meggyőzően teljesít, mivel a lényegre koncentrál: az intuitív módon működtethető felhasználói interfész (Web UI) segítségével a rendszer adatai tetszőleges okostelefonon, táblagépen, laptopon, ill. klasszikus asztali PC-n is felügyelhetők. Ennek során a felhasználó helyi és online felügyeletet is választhat, a Sunny Places és a Sunny Portal segítségével.

  • Új kommunikációs koncepció a Web UI-val

  • A rendszeradatok bármilyen okostelefonról, ill. táblagépről felügyelhetők

  • Helyi és online felügyelet is választható, a Sunny Places és a Sunny Portal segítségével

  • Gyárilag integrált Ethernet és WLAN interfész

  • Professzionális felügyelet a Webconnect-tel a Sunny Portal Professional Package-ben

Videó: Installation and Commissioning

Példaszámítás a Sunny Design használatával

Mindegy, hogy kicsi, 1-2 kW teljesítményű napelemes rendszerről vagy 6 kW-os rendszerről van szó, az új Sunny Boy mindig pontosan a megfelelő megoldást kínálja. Az egyéni értékek megadásával a Sunny Design minden rendszerméret számítására alkalmazható.

Példaszámítás letöltése PDF formátumban

SMA Smart Connected

Garantált befektetési biztonság

Az SMA Smart Connected megoldással az SMA a gyártók közül elsőként kínálja az inverter ingyenes, automatikus felügyeletét – ez a telepítő számára gyors, pontos szervizt tesz lehetővé az ügyfélnél. Az inverter meghibásodása esetén a lehető leggyorsabban biztosítjuk a diagnosztikát – a hiba így gyorsan megszüntethető, ami értékes munkaidőt, valamint analitikai költségeket takarít meg. Ha az inverter cserére szorul, az SMA a lehető legrövidebb időn belül díjmentesen cserekészüléket küld.

SMA Smart Connected

Hogyan működik?

SMA Smart Connected aktiválás

SMA Smart Connected aktiválás

A berendezés Sunny Portal-on történő regisztrálása során aktiválja az SMA Smart Connected-et, ezzel elindítva az SMA általi automatikus inverter-felügyeletet.

Automatikus inverterfelügyelet

Automatikus inverterfelügyelet

Az SMA automatikusan, napi huszonnégy órában ellenőrzi az invertert, és figyeli, nem történik-e rendellenesség üzem közben. Ön és ügyfelei egyaránt profitálhatnak az SMA hosszú időre visszanyúló tapasztalataiból.

Proaktív kommunikáció

Proaktív kommunikáció

A hiba diagnosztizálását és elemzését követően az SMA e-mailben haladéktalanul tájékoztatja a szerelőt és az üzemeltetőt. Így mindenki megfelelően felkészülhet a hibaelhárításra. Ez gondoskodik a minimális állásidőkről és csökkenti a ráfordítást és költségeket. A rendszeres teljesítménybeszámolókból a szerelő további értékes következtetések vonhat le a rendszer egészére vonatkozóan.

Csereszolgáltatás

Csereszolgáltatás

Amennyiben cserekészülékre van szükség, az SMA a hiba diagnosztizálását követő 1 – 3 napon belül automatikusan új invertert küld. Telepítőként Ön aktívan együttműködhet a berendezésüzemeltetővel, és a lehető leggyorsabban kicserélheti az invertert.

Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5

Letöltések

Használati utasítás

Használati utasítás

A használati utasítás mostantól elektronikus formában is elérhető.

Használati utasítás

Rendszertervezés a Sunny Design-nal

A Sunny Design-nal néhány kattintással testreszabott napelemes rendszerek hozhatók létre, melyek a tárolókat és az elektromobilitást is magukba foglalják.

Rendszer tervezése most

Szakipari vállalkozóknak és napelemes rendszerek tervezőinek

Keresse meg a megfelelő SMA kereskedelmi partnert most!

Kereskedelmi partner keresése most

Videó: Installation and Commissioning