Sunny Tripower 8.0-10.0

Maximális energiahozamok a

Sunny Tripower-rel 8.0–10.0

Napenergia termelése intelligens módon

Magasabb hozam magánháztartások számára

A Sunny Tripower 8.0–10.0 a magánháztartások és a kisebb ipari alkalmazások napelemes rendszereinek teljesítményét különösen képes megnövelni. A rendszer maximális inverterteljesítményt kínál felhasználóinak, maximális komforttal. Integrált szolgáltatásaival és árnyékolási megoldásaival megfelel minden kihívásnak, ami a tetőn érheti. Így Sunny Tripower megbízható módon szolgáltat maximális szolárhozamot az áramköltségek csökkentése mellett.

Egyszerűen és gyorsan telepíthető

Csekély súlya miatt ez a 3 fázisú Sunny Tripower gyorsan, helytakarékosan telepíthető. A Sunny Tripower az integrált webfelületen keresztül gyorsan üzembe helyezhető okostelefonról vagy tabletről.

 • Mindössze 20,5 kg, így szerelését 1 fő is el tudja végezni

 • Minimális helyigény a kompakt kialakításnak köszönhetően

 • Intuitív üzembe helyezés és helyi felügyelet okostelefonnal vagy táblagéppel

Intelligens optimalizálás
Rugalmasan bővíthető

Energiahozamok intelligens optimalizálása

A bevált termékjellemzők és az integrált szoftveres megoldások a rendszer teljes élettartama során biztosítják a hozam optimalizálását. Még árnyékban is. A szabadalmazott SMA ShadeFix inverterszoftver csaknem minden helyzetben képes optimalizálni az energiahozamot. Az SMA Smart Connected inverterfelügyeleti rendszer további biztonságot nyújt, mivel képes időben felismerni és a telepítő szakember felé automatikusan jelenteni az esetleges hibákat.

 • Integrált szoftver az SMA ShadeFix hozamoptimalizálóval

 • A hatásos teljesítmény dinamikus korlátozása: a felesleges energia felhasználása, kevesebb hálózati vételezés mellett

 • Automatikus eszközfelügyelet az SMA Smart Connected segítségével

 • A rendszer képi megjelenítése a Sunny Portal és a Sunny Places alkalmazásával

 • Helyi képi megjelenítés a Smart Inverter Screen-nel

Bármikor rugalmasan bővíthető

A Sunny Tripower segítségével a rendszerüzemeltetők és a szerelők mindig naprakészek lehetnek. Ha később a saját háztartás napenergia-fogyasztása nagyobb lehet, akkor a Sunny Tripower-es rendszerek bármikor moduláris módon bővíthetők az intelligens energiamenedzsmenttel és az SMA tárolási megoldásaival is.

 • Automatikus inverterfrissítések

 • Mindenkor bővíthető intelligens energiamenedzsmenttel és tárolási megoldásokkal

SMA Smart Connected

Befektetési biztonság

Az SMA Smart Connected megoldással az SMA első gyártóként kínálja az inverter ingyenes, automatikus felügyeletét – ez a telepítő számára gyors, pontos szervizt tesz lehetővé az ügyfélnél. Ha az inverterrel valami hiba van, akkor a lehető leggyorsabban biztosíthatjuk a diagnosztikát – a hiba így gyorsan megszüntethető, ami értékes munkaidőt, valamint analitikai költségeket takarít meg. Ha az inverter cserére szorul, az SMA a lehető legrövidebb időn belül díjmentesen cserekészüléket küld.

SMA Smart Connected

Hogyan működik?

SMA Smart Connected aktiválás

SMA Smart Connected aktiválás

A berendezés Sunny Portal-on történő regisztrálása során aktiválja az SMA Smart Connected-et, ezzel elindítva az SMA általi automatikus inverter-felügyeletet.

Automatikus inverterfelügyelet

Automatikus inverterfelügyelet

Az SMA automatikusan, napi huszonnégy órában ellenőrzi az invertert, és figyeli, nem történik-e rendellenesség üzem közben. Ön és ügyfelei egyaránt profitálhatnak az SMA hosszú időre visszanyúló tapasztalataiból.

Proaktív kommunikáció

Proaktív kommunikáció

A hiba diagnosztizálását és elemzését követően az SMA e-mailben haladéktalanul tájékoztatja a szerelőt és az üzemeltetőt. Így mindenki megfelelően felkészülhet a hibaelhárításra. Ez gondoskodik a minimális állásidőkről és csökkenti a ráfordítást és költségeket. A rendszeres teljesítménybeszámolókból a szerelő további értékes következtetések vonhat le a rendszer egészére vonatkozóan.

Csereszolgáltatás

Csereszolgáltatás

Amennyiben cserekészülékre van szükség, az SMA a hiba diagnosztizálását követő 1 - 3 napon belül automatikusan új invertert küld. Telepítőként Ön aktívan együttműködhet a berendezésüzemeltetővel, és a lehető leggyorsabban kicserélheti az invertert.

3D nézet - Otthoni telepítés
 • Sunny Tripower 8.0 / 10.0

 • PV rendszerfelügyelet a Sunny Portal megoldással


Kapcsolási rajz – A rendszer felépítése
Kapcsolási rajz – A rendszer felépítése
Kapcsolási rajz – A rendszer felépítése

Sunny Tripower 8.0 / 10.0

Letöltések

Használati utasítás

Használati utasítás

A használati utasítás mostantól elektronikus formában is elérhető.

Használati utasítás

Rendszertervezés a Sunny Design-nal

A Sunny Design-nal néhány kattintással testreszabott napelemes rendszerek hozhatók létre, melyek a tárolókat és az elektromobilitást is magukba foglalják.

Rendszer tervezése most

Szakipari vállalkozóknak és napelemes rendszerek tervezőinek

Keresse meg a megfelelő SMA kereskedelmi partnert most!

Kereskedelmi partner keresése most